12:58 ч.

07.11.17

1 мин.

0

0

0

Затягат шенгенските мерки за сигурност

от редактор |

Затягат шенгенските мерки за сигурност

Комисията по правосъдие и вътрешен ред на Европарламента одобри промени в Шенгенската информационна система. Те трябва да подобрят обмяната на информация между националните съдебни и полицейски власти, като се прави по-ефективно използването на пръстови отпечатъци и снимки.


Държавите членки на ЕС ще трябва да въвеждат данни за задържане и разпитване на лица, свързани с потенциална терористична дейност в общата система.


Ще има информация и за лицата, които подлежат на връщане в трети държави и които пребивават на територията на Европейския съюз.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент