Задържаха афганистанец за изнасилване в Кьолн

Задържаха афганистанец за изнасилване в Кьолн | StandartNews.com

Млада жена е била изнасилена в първата вечер на карнавала в германския град Кьолн. Във връзка с престъплението е задържан 17-годишен афганистанец, който живеел в център за прием на бежанци, пишат италианските издания "Република" и "Стампа".

Инцидентът е станал в нощта на четвъртък срещу петък на 2 километра западно от централната гара на Кьолн, където в мовогодишната нощ имаше стотици случаи на посегателства над жени. Към три часа след полунощ жената се прибирала, когато била пресрещната от младежа. Той я заговорил и започнал да й показва порнографски материали на мобилния си телефон. Жената се опитала да се отскубне от него, на той започнал да я удря, докато тя изгубила съзнание. Когато се свестила, тя установила, че е била изнасилена и веднага подала сигнал в полицията.

Двете издания се позовават на информация в германски медии. Карнавалът в Кьолн продължава няколко дни и тази година протича при засилени мерки за сигурност. 2500 полицаи охраняват улиците на града по време на празненството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай