18:55 ч.

01.03.18

1 мин.

0

2

0

Юнкер: Мястото на Западните Балкани е в ЕС

от редактор |

Юнкер: Мястото на Западните Балкани е в ЕС

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че след посещението на държавите от Западните Балкани се връща в Брюксел с нова увереност, че мястото на региона е в Общността, предава Радио „Свободна Европа" в македонската си редакция.


В рамките на пресконференция в София Юнкер подчерта, че датите не са важни, но предупреди, че няма да бъдат правени никакви отстъпки по отношение на условията за прием в ЕС, тъй като това няма да е в интерес нито на региона, нито на Общността.


Според Юнкер във всички страни е налице желание да се изпълнят реформите, необходими за членството им в организацията. Същевременно люксембургският политик припомни, че за влизане в ЕС страните от региона трябва да решат неуредените си двустранни спорове.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:19 · 02.03.2018
Toja se sasipa ot zeluvki i pregratki edvam hodi v bg pemparsite sa po eftini kato martenizite sa
Потребител · 19:02 · 01.03.2018
КЛОУН
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент