Вижте изписването на кралското бебе (ВИДЕО)

Вижте изписването на кралското бебе (ВИДЕО) | StandartNews.com

Повече снимки от радостното събитие в кралското семейство вижте в нашата ГАЛЕРИЯ

Изписаха кралското бебе. Дукът и дукесата на Кеймбридж напуснаха болницата "Сейнт Мери" десет часа след раждането или 12 от влизането в лечебното заведение.

Снощи малката принцеса бе показана за първи път на обществото. Кейт и Уилям се появиха на стъпалата пред болницата малко след шест следобед (местно време). "Спящата красавица", както я нарекоха медиите, бе с шапка, увита в бели плетени пелени.

Кейт държеше дъщеричката си на ръце, излизайки пред събралото се множество. Тя бе облечена в рокля на жълти цветя, с перфектно оформена коса и лек грим. Външният вид на дукесата бе сякаш тя въобще не е уморена, отбелязаха журналисти.

Кралската двойка позира няколко минути пред камерите заедно с принцесата, след което се качи на своя черен джип "Рейндж роувър". Щастливите родители се запътиха към двореца "Кенсингтън", където ще прекарат няколко дни, отбелязва Daily Mail.

Припомняме, че принцесата се роди в 8:34 часа местно време (10:34 часа българско време). Тя тежи 3,7 кг и все още не е ясно как ще се казва. Уилям и Кейт имат и още едно дете -принц Джордж, който се роди на 22 юли 2013 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай