12:04 ч.

17.07.15

1 мин.

1496

3

0

Рахой: Каталуния няма да се отдепи от Испания

от Цветан Кръстев |

Рахой: Каталуния няма да се отдепи от Испания

Испанският премиер Мариано Рахой даде ясно да се разбере, че Каталуния няма да има незавизимост.


"Няма да има независимост за Каталуня", каза Рахой на пресконференция с полската си колежка Ева Копач. Той направи това изявление два месеца преди местните избори (през септември), които каталунските политически лидери възприемат като мерило за отношението на населението към Идеята за независимост бавно губи своя пламък идеята за независимост.


Идеята за независимост бавно губи своя пламък, както показват допитванията, но политиците в Каталуния се надяват огънят отново да бъде разпален през септември, когато е гласуването.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:45 · 17.07.2015
Ако трябва и танковeтe щe доидат, нали така!? Браво, това сe казва истинска дeмокрация! Един човeк заявява за всички и заповядва, чe нeзависмост няма да има! Няма да сe учудя, ако стрeлят срeщу протeстиращитe, щом са толкова убeдeни, чe нeзависимост няма да има.
Потребител · 19:55 · 17.07.2015
@Потребител Американска демокрация. Къде са проповядваните западни ценности илил не ни гледайте какво вършим, а какво говорим?
Потребител · 19:57 · 17.07.2015
@Потребител Най-добри са по провеждането на гей-паради - това било демокрация. А циганите трябва да отглеждаме и обслужваме - ценни са за провеждане на колониална политика.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент