12:15 ч.

04.10.17

1 мин.

0

2

0

Принудително кацане за полет на "Райънер"

от редактор |

Принудително кацане за полет на "Райънер"

Летището в Станстед, Великобритания, бе отцепено от полицията в заради полет на компанията "Райънер" от Литва, обявиха медиите на Острова.


Летящата машина е съпровождана и от изтребители "Тайфун" на кралските ВВС. Причината за това е сигнал за "измама на сигурността", който е бил подаден от литовските власти. 


Самолетът е трябвало да кацне в Лутън, където са закарани пътниците му. "Информацията, че въздушното ни пространство е затворено, както и летището "Стандстед", не са верни", обявиха от Националната служба за контрол и управление на въздушното простраство. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:45 · 04.10.2017
малоумeн рeдактор e написал тази статия
правописни грeшки и грeшнeн прeвод
Ryanair така ли сe произнася: Райънер или Райънеър?
Потребител · 02:59 · 05.10.2017
@Потребител А ти малоумнико дето критикуваш редакторите, смяташ, че знаеш английския по-добре от англоговорящите!!?? Колко английски диалекта са ти познати. Сигурно само един и то този, който си учил в 8-ми клас. "България ер" или "Българиа Еяр"?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент