Принцеса със сложен характер

Принцеса със сложен характер | StandartNews.com

Това вещаят астролозите за дъщеричката на Кейт и Уилям

"Спящата красавица" ще има противоречив характер. Тя е зодия Телец - точно като прабаба си кралицата. Това обаче не е единственият фактор, който влияе върху звездната таблица на новороденото. Тя е с акцедент Рак, което предполага, че принцесата ще порасне със сложен характер", пише "Дейли мейл" за това какво вещаят звездите за новото кралско бебе.
Принцесата ще бъде предпазлива и ще осъзнава какво влияние ще оказва върху другите. Интензивно изразеният Меркурий сочи, че момиченцето ще бъде по-умно и ще се развива по-бързо в училище в сравнение с брат си Джордж, посочват астролози пред "Дейли мейл".

Кейт и Уилям показаха на британците дъщеричката си часове след като се роди. Сега на ред е загадката - как ще се казва малката принцеса на Кеймбридж. Вече има куп спекулации относно името. Залозите вървят с пълна сила, а според букмейкърите най-вероятно е бебокът да се нарича Алис. В класациите влизат още имената Шарлът, Елизабет и Даяна. Принципно разкриването на името на кралските наследници може да отнеме от няколко дни до дори няколко месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай