07:25 ч.

10.10.18

1 мин.

0

6

0

Първи снимки на задържания за убийството в Русе

от редактор |

Първи снимки на задържания за убийството в Русе

Младият мъж, арестуван за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова, е опитал да избяга в Германия, твърдят жители на ромската махала на дунавския град.


Те предоставиха на bTV и снимки, на които твърдят, че е задържаният. Той е познат като Северин. Към момента няма официално потвърждение от властите, че именно това е мъжът, който е заподозрян за тежкото престъпление.


По-рано bTV неофициално научи за втори арест във връзка с убийството.


Преди това за 24 часа в ареста беше и румънец от украински произход, но той беше пуснат, защото не беше установена връзка между него и убийството.


Днес властите трябва да дадат повече информация.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 01:29 · 11.10.2018
Някой да е изненадан че е циганин?
Потребител · 22:23 · 10.10.2018
Я ми посочи декларация на БСП по този повод, преди "сега" " или повтаряш манипулацията на Тиквата, а. Тъпанар,сър.
Потребител · 08:58 · 10.10.2018
Ще има ли сега декларация от БСП за омаскаряване на циганчето-престъпник или може би Гутиери от ООН ще иска да не бъдем строги към представителя на малцинството в България, малцинство привилигировано винаги, но раждащо непрекъснато престъпност.
Shopeto · 15:41 · 10.10.2018
@Потребител Не ти ли се струва доста безчувствено да повдигаш политически теми в този момент? Прояви малко уважение към жертвите - имам в предвид не само жената, а и семейството и приятелите и, те също са жертви. Не е моментът да се налива бензин в огъня, достатъчно злоба и мъка има.
ДЪРЖАНКА · 08:50 · 10.10.2018
Защото ЗАКОНИТЕ И ПОЛИЦИЯТА(МИНИСЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ) НЕ РЕСПЕКТИРАТ.УСИЛИЯТА ИМ СЕ СВЕЖДАТ ДО ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ,МЕКИ СТОЛОВЕ И НАДБАВКИ ДО ПЕНСИЯ.ДЪРЖАВАТА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ.А ЗА НАС-ЧАСТНИТЕ ОХРАНИТЕЛИ
Потребител · 08:01 · 10.10.2018
Рязанe с трион прeз чeтала или на кол
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент