13:43 ч.

19.01.15

1 мин.

2133

0

0

"Окото на Лондон" ще свети в нов цвят поне 2 г.

от редактор Биляна Кантарджиева |

"Окото на Лондон" ще свети в нов цвят поне 2 г.

Виенското колело "Окото на Лондон" (London Eye), което е един от основните символи на британската столица и до скоро грееше в синьо, вече ще свети в нов цвят. Промяната е във връзка с подписването на 2-годишен спонсорски договор с Кока Кола. Заради споразумението сега и служителите на London Eye носят червени униформи.


Организиран протест беляза по нестандартен начин още първия ден на промяната. Активисти, неодобряващи рекламирането на вредната напитка, раздадоха 500 четки за зъби на посетителите. По техни данни, това е броят на децата, които всяка седмица влизат в болница, заради проблеми със зъбите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент