Нешка Робева поема ансамбъла на Германия

Нешка Робева поема ансамбъла на Германия | StandartNews.com

Нешка Робева изненадващо е новият треньор на ансамбъла по художествена гимнастика на Германия, пише beautyinsport.com, позовавайки се на информация в официалния сайт на федерацията по гимнастика на Германия.

"Германската федерация по гимнастика предприема треньорска смяна в художествената гимнастика. Новият треньор на ансамбъла Нешка Робева заменя българката Екатерина Дуламова, която водеше ансамбъла от 2015 г.", пише на сайта на германската федерация по гимнастика.

"Радваме се, че можем да разчитаме на много опитната и успешна в международен план треньорка Нешка Робева. Смятам, че с нея ще успеем да постигнем нужния стимул, който е необходим, да направим решителната крачка на международната сцена", обясни спортният директор на Волфганг Уилям.

"Интересна задача е да работя с отбора следващите няколко месеца, вече направихме композициите, остава само да ги изчистим", добавя Нешка Робева. Очаква се да видим работата й на Световната купа в София в края на март, за която ансамбълът е заявен и ще бъде един от конкурентите на нашите момичета от ансамбъла на България.

Самата Нешка Робева обясни как се е стигнало до назначението й начело на ансамбъла на Германия. Тя използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да разкрие интересни подробности около ситуацията в немския лагер и какво я е убедило да приеме предложението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай