16:05 ч.

02.01.18

1 мин.

0

5

0

Могерини: 2018-а ще е решаваща за Балканите

от редактор |

Могерини: 2018-а ще е решаваща за Балканите

Новата 2018 година ще бъде решаваща за Балканите от гледна точка на европейската интеграция и превръщането на реформите в необратим процес. Това написа в блога си ръководителката на дипломацията на ЕС Федерика Могерини.


Тя посочи, че от 2017 година иска да вземе 12 специални момента за новата 2018 година. За миналата година тя написа: „Това не беше лесна година за Балканите. Посетих шест основни градове в региона в някои от най-трудните моменти - в някои случаи на дълбока политическа криза".


Тя добави, че благодарение на важните решения и значителна извършена работа, повечето от кризите се решават: „Пътят към реформите е започнал, (въпреки че все още има много работа) а европейският интеграционен компас показва този път", написа Могерини. Според нея "2018 ще бъде решаваща година, за да се консолидираме и да го направим необратим този път". Това би било важен резултат не само за региона, но и за цяла Европа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:36 · 03.01.2018
Има обаче малка разлика- европееца когато получи заплата отова на другия ден на работа, а българина го няма по една седмица...а и ако европееца работи като българин, ще го уволнят на първата седмица.
Преди да ме критикувате-имам почти 18 г опит в чужбина
Потребител · 04:44 · 04.01.2018
@Потребител Нeка да му плащат на българина, както сe плаща труда в чужбина, пък тогава да видим дали няма да ходи на работа И дали няма да бъдe трудолюбив И дисциплиниран.
Потребител · 08:47 · 03.01.2018
предлагам да запознаем европейските заплати с българските.Нека само 3 месеца взимат нашата висока заплата и после да направшм анкета с тях
Потребител · 00:50 · 03.01.2018
Интeграцията на Балканитe в ЕС e нeщо като интeграцията на циганитe у нас. Всe много я жeлаят, а тя никога нe ставe.
Потребител · 00:48 · 03.01.2018
Какво мe интeрeсува това, когато минималната заплата у нас e 250 eвро.............
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент