16:05 ч.

02.10.15

1 мин.

5764

0

0

Край на роуминга в ЕС от 2017 година

от Стандарт |

Край на роуминга в ЕС от 2017 година
Снимка: Стандарт

Край! Няма да плащаме солено за разговори в ЕС. От средата на 2017 година пътуващите в рамките на Европейския съюз граждани няма да плащат високите тарифи за роуминг, съобщи "Банкер". Решението е взето на първо четене без обсъждане на заседание на министрите от страните-членки на ЕС, които се занимават с въпросите, свързани с търговията, икономиката и иновациите.


Новите законови положения ще влязат в сила три дни след като бъдат обнародвани в официалния орган на ЕС, което се очаква да се случи в началото на ноември. С отмяната на тарифите за роуминг гражданите на страните-членки на ЕС ще плащат за разговори в пределите на Евросъюза толкова, колкото и в родните си страни.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент