Кралицата видя за пръв път правнучката

Елизабет II посети правнучката си в двореца в Кенсингтън

Кралицата видя за пръв път правнучката  | StandartNews.com

Елизабет II се радва на принцеса Шарлът в двореца Кенсингтън

Елизабет II пристигна в двореца Кенсингтън днес следобед и за пръв път видя правнучката си. На Острова следяха минута по минута всички детайли от аудиенцията. Кралицата била много щастлива от избора на име и все повече харесвала Кейт Мидълтън. "След тези две прекрасни дечица никой не гледа на Кейт като на обикновено момиче, получило шанс заради любовта на принц Уилям. Напротив, тя демонстрира нещо по-важно от кралската кръв - кралското поведение. Кейт вече е една от най-обичаните жени на Острова, а и в света", пишат британските медии. Елизабет II обсипала с куп подаръци правнучката и съжалявала, че трудно ще може да прекарва достатъчно време с нея.

Междувременно британските букмейкъри са изплатили рекордно голямата сума от 1 милион британски лири на онези, които са отгатнали избраното име за новороденото. Имало и няколко залога, които са успели да познаят трите имена на момичето - Шарлът Елизабет Даяна. Някои от къщите за залагания дори отчитат, че са на загуба от коефициентите за принцесата.
Само пет дни след раждането бебето вече осъмна с куп собствени профили в социалните мрежи. Фенове взеха малкото публикувани снимки на Шарлът и създадоха нейни страници, в които постват от първо лице всякакви бебешки глезотии. Вчера в интернет се завъртя и актът за раждане на момиченцето със синя кръв. Най-забавна е графата Occupation, на която най-простичко пише: Занимание - Принцеса на Великобритания. Няколко таксиметрови компании пък боядисаха името й върху колите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай