Касапинът от Ница имал любовник на 73 г.

Касапинът от Ница имал любовник на 73 г. | StandartNews.com

Терористът от Ница Мохамед Булел бил бисексуален и имал любовник на преклонните 73 г. Това разкрили разследващите във Франция, анализирайки информацията от телефона на нападателя, който уби 84 души на 14 юли. Вътрешният министър Бернар Казньов посочи още, че засега няма установена връзка между Булел и групировката "Ислямска държава".

31-годишният тунизиец имал множестно партньори от мъжки и женски пол, които срещнал в сайтове за запознанства, става ясно от данните в телефона му. Но именно пенсионерът му бил основен. Обичал също така да посещава фитнес зали и салса барове. Разследващите открили още, че Булел обичал да праща селфита и да записва всичките си връзки. Минути преди да извърши престъплението в Ница, той отново си направил селфи в камиона и го пратил на близките си в Тунис. Булел имал и нескрит интерес към сцените на насилие и многократно гледал клипове и снимки с екзекуции и обезглавявания.
Вчера Казньов посочи, че още не е установена връзка между "Ислямска държава" и Булел, въпреки че джихадистите се похвалиха, че той е техен последовател.

Седем души бяха арестувани през последните дни за връзки с масовия убиец. Между тях са двама албанци, които му продали пистолет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай