Камерън пести от жена си с кола трета ръка

Камерън пести от жена си с кола трета ръка | StandartNews.com

Автокъща във Великобритания с неочакван клиент- министър председателя Дейвид Камерън. Това съобщава "Independent" и уточнява, че той купил кола трета ръка за жена си само преди дни.

Иън Харис, който е продавач на автомобили в автокъщата, получил обаждане от охраната, че Камерън ще пристигне в петък, за да си избере кола. "В първия момент си помислих, че някой от моите приятели си прави шега, но очевидно не беше", споделя той. И изтъква, че когато видял премиера на Великобритания си казал: "О, Боже мой, това е г-н Камерън, той наистина е тук".

Г-н Камерън си купи син "Нисан Микра" за 1,500 паунда. До момента колата е имала двама собственика, уточнява продавачът.

Иън Харис се снимал за спомен с Дейвид камерън и публикувал снимката в социалната мрежа Фейсбук. Оказва се, че британският премиер купил возилото трета ръка за жена си Саманта.

Припомняме, че името на Дейвид Камерън бе замесено в скандала с панамските документи. В медийното пространство се появиха разкрития, че покойния му баща е имал офшорна фирма. Това предизвика смут сред британците и много поискаха оставката на министър-председателя. Той пък бе принуден да публикува данъчните си декларация, за да сложи край на спекулациите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай