Изписаха Кейт 10 часа след раждането (ОБЗОР)

Изписаха Кейт 10 часа след раждането (ОБЗОР) | StandartNews.com

Херцогинята се появи в зашеметяващ вид, бебето днес остана без име

Астролози предричат на принцесата сложен характер, тя се срещна с бабите и дядовците

Само 10 часа след раждането на второто й бебе съпругата на британския принц Уилям Кейт бе изписана от болницата. Тя се появи с малката принцеса на ръце и в зашеметяващ вид, който по никакъв начин не издаваше, че херцогинята е родила в същия ден. До снощи бебето все още си нямаше име, въпреки че най-много залагания имаше за имената Шарлът и Алис. Възможно е обаче да изминат няколко дни, преди да бъде обявено как ще се казва сестричката на принц Джордж.
Само 10 часа след раждането си второто кралско бебе бе откарано в семейния дом в Лондон в двореца Кенсингтън. Принцът на Уелс, който бе споменал за желанието си да има внучка, бе сред посетителите на бебето в неделя. Принц Чарлз и съпругата му Камила се появиха пред вратите на двореца днес около 13,00 ч местно време. Те се присъединиха към майката на херцогинята на Кеймбридж Карол Мидълтън и сестрата на Кейт Пипа Мидълтън, които бяха първите гости за деня, пристигайки в 11,15 ч. По-късно към тях се присъедини и Майкъл Мидълтън - баща на херцогинята. Вероятно кралица Елизабет ще посети петото си правнуче днес, когато се очаква Уилям и Кейт да заминат за графство Норфолк, където се намира имението Сандрингам хаус, собственост на кралското семейство. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж получиха поздравления и от Белия дом. Американският президент Барак Обама и съпругата му Мишел заявиха, че са много радостни от новината за раждането на принцесата. Само за няколко часа новината за новороденото кралско бебе предизвика 1 млн. публикации в Туитър, сред които са поздравленията и на много американски знаменитости като Елън Дедженерис и Дуейн Джонсън.

Междувременно впечатляващият външен вид на Кейт Мидълтън и рожбата й при изписването им от болницата предизвика множество коментари. Кейт и Уилям се появиха на стъпалата пред болницата, а "спящата красавица", както я нарекоха медиите", бе с шапка, увита в бели плетени пелени. Херцогинята пък бе в дизайнерска рокля на жълти цветя, с перфектно оформена коса и лек грим. Някои от присъстващите журналисти заявиха, че безупречният външен вид на Кейт е такъв, сякаш тя не е раждала. Много майки пък споделиха в социалните медии, че направо не е за вярване, че херцогинята е родила само няколко часа по-рано и се питаха как е успяла да изглежда толкова добре. Аз родих преди два месеца и още не съм на себе си, казва една от майките.

Британското издание "Дейли мейл" разкри и екипа, който се погрижи за херцогинята по време на раждането. Акушерката Арона Ахмед и нейната шефка, професор по акушерство, Джаки Дънкли Бент, водени от екипа на кралския гинеколог Гай Торп-Бийстън, доведоха на бял свят най-малкия член на кралското семейство. Акушерките са били в режим на готовност от повече от месец, за да се погрижат за младата майка, като те споделиха, че раждането е продължило само 154 минути. От изданието пишат, че е вероятно Уилям и Кейт да организират малко "благодарствено" парти за екипа, който е същият, изродил и първата им рожба Джордж.

Дори и някой да бе пропуснал новината за раждането на принцесата, забележителностите в Лондон ярко отбелязаха събитието. Емблематичният мост Тауър Бридж и много фонтани - като този на площад Трафалгар, бяха осветени в розово. Кулата на Бритиш Телеком пък обяви появата на втората рожба на Уилям и Кейт с огромен розов банер с надпис "Момиче е!". Лондонското око беше осветено в цветовете на националния флаг и предлагаше на двойки, носещи имената на херцога и херцогинята на Кеймбридж, да се повозят безплатно на колелото, за да отпразнуват раждането на кралското бебе.

Само ден след радостната новина за всички британци бяха пуснати в продажба чинии, чашки и дори коледна украса с надписи "Принцесата на Кеймбридж". Първата марка, която представи своята гама от сувенири, посветени на кралското бебе, бе "Роял Колекшън тръст". Те показаха чаша за кафе на стойност 19.95 лири, чинии със златни орнаменти за 45 лири и коледна украса, направена от бяло кадифе и бродирана с перлени мъниста, за 14.95 лири.

Астрологът на "Дейли мейл" пък побърза да разкрие какво предвещава бъдещето за "спящата красавица". Според него принцесата ще има противоречив характер. "Новородената принцеса на Кейт Мидълтън и принц Уилям е зодия Телец - точно като прабаба си - кралицата. Това обаче не е единственият фактор, който влияе върху звездната таблица на новороденото, която предполага, че принцесата ще порасне със сложен характер", посочва астрологът Джонатан Кейнър. Малката принцеса е с асцендент Рак. Тя ще бъде предпазлива и ще осъзнава какво влияние ще оказва върху другите, което не е за предпочитане за някой, който ще прекара цял живот в укриване на личното си пространство от безкрайното внимание на медиите.

Принц Джордж, баща му Уилям и неговата майка принцеса Даяна са обединени под един знак - зодия Рак, което предполага, че са чувствителни души. Астролозите изтъкват, че принцесата ще има тясна връзка с брат си, поне в началото на детството си. Интензивно изразеният Меркурий сочи, че момиченцето ще бъде по-умно и ще се развива по-бързо в своето училище, в сравнение с брат си Джордж. Това ще се изрази по същото време въпреки разликата във възрастта им, по която те ще могат да разберат ужасната история за това, което се е случило с баба им, пише още "Дейли мейл". Смъртта на принцеса Даяна може да окаже дълготраен ефект върху принцесата, още повече, след като Луната й във Везни говори, че тя ще има доста философски характер, вещаят звездите. Тя ще бъде мислител, любознателен човек, личност, която няма да се страхува да се занимава с противоречиви мисли.

"Дейли мейл" разкри и любопитната история на 35-годишната Моника Тано, която роди своята втора дъщеря в същия ден, в който херцогинята на Кеймбридж даде живот на кралското бебе. Моника, която е от полски произход, е родила в дома си в Бирмингам седем часа преди да се появи принцесата. Това е вторият път, в който 35-годишната жена ражда в един и същи ден с Кейт. Първородната дъщеря на Моника е родена на 22 юли 2013 г., когато на бял свят се появи и първата рожба на херцога и херцогинята на Кеймбридж - принц Джордж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай