Хванаха в изневяра първата дама на Естония

Хванаха в изневяра първата дама на Естония | StandartNews.com

Съпругата на президента танцува с по-млад и страстно го целува

Семейният живот на президента на Естония Тоомас Хенрик Илвес е на път да понесе сериозен удар. Местни папараци изловиха съпругата му Евелин в изневяра, при това в същото време държавният глава не бил в командировка в чужбина.
Една августовска нощ първата дама на Естония забравила за своя статут и за брака - тя се целувала и прегръщала с тайнствен непознат на терасата на столичното кафене Komeet, съобщава местният жълт вестник Kroonika. Мнозина видели Евелин във въпросната нощ на 6 август, защото там се провеждал празник. Според изданието съпругата на президента получила най-доброто място на терасата на заведението. В ранните часове на 7 август купонджиите започнали да си тръгват един под един. Пред тези, които останали обаче, се разкрила следната гледка - първата дама танцувала на терасата с непознат млад мъж и се целували. Очевидци разказват, че двамата се държали като влюбени - Евелин не откъсвала очи от партньора си по танци.

Към 4,30 ч съпругата на президента си тръгнала заедно със своя приятел. Той бил на около 28-30 г. и говорил на естонски. "Изнизаха се с друга двойка. Седнаха в Mercedes S класа. Някакъв мъж бе зад волана и колата отпраши нанякъде", разказа очевидец пред изданието. Евелин Илвес и канцеларията на президента отказаха коментар.

Първата дава на Естония е на 46 г., а съпругът й - с 14 г. по-възрастен. Тя е втората жена на естонския президент. Двамата имат едно дете - родената през 2003 г. Кадри Кейу. Евелин е специалист по пиар и маркетинг, а също така президент на естонската федерация по ролери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай