15:05 ч.

11.11.17

1 мин.

0

0

0

Градската управа на Рим ще прибира монетите от фонтана "Треви"

от редактор |

Градската управа на Рим ще прибира монетите от фонтана "Треви"

Борещата се с финансови затруднения градска управа на Рим ще прибира в своя бюджет монетите, хвърляни в известния фонтан „Треви".


Преди това сумата, която за една година може да достигне до 1 млн. евро, беше дарявана на католическата благотворителна организация „Каритас".


Сега обаче градоначалничката на Рим Вирджиния Раджи ще прибира парите за своя бюджет. Тяхното предназначение ще бъде решено от работна група към кметството, съобщиха италиански медии.


Според легендата всеки, който хвърли монета във фонтана, докато гледа на обратната посока, един ден ще се завърне във Вечния град.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент