12:50 ч.

29.08.18

1 мин.

0

0

0

Голям пожар на ферибот с над 1000 души на борда в Гърция

от редактор |

Голям пожар на ферибот с над 1000 души на борда в Гърция

Огромен пожар горя на ферибот с над 1000 души на борда в Гърция.


За радост няма пострадали и екипажът е успял да евакуира всички навреме.


Фериботът е пътувал от Пирея към остров Крит със 875 пътници 141 души екипаж. Пламъците тръгват от отделението с автомобили, около 23:30 часа. Пасажерите били бързо групирани със спасителни жилетки върху себе си в готовност за евакуация. Въпреки това до спускане на на спасителните лодки не се е стигнало и корабът е успял да се върне в Пирея. Там всички пасажери са били евакуирани, а след няколко часа борба с огъня пожарникарите са успели да го потушат.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент