Фейсбук прегря със страници за пилота убиец

Фейсбук прегря със страници за пилота убиец | StandartNews.com

Фейсбук прегря със страници за пилота убиец Андреас Лубиц. Наша справка в социалната мрежа показва, че хиляди хора споделят публикации за трагичния инцидент в тях, коментират случилото се и отправят гневни думи заради постъпката на мъжа.

"Andreas Lubitz - The murderer/Андреас Лубиц - Убиецът", "Andreas Lubitz, Porque lo has hecho?/Андреас Лубиц, Защо го направи?", "Andreas Lubitz, Porque/ Андреас Лубиц, Защо", "Andreas Lubitz is a worthless POS/ Андреас Лубиц е най-лошия пилот". Това са само част от страниците за втория пилот на трагичния полет на Germanlings.

Интересен е фактът, че създателите на страниците са определили 28-годишният Андреас Лубиц като домашен любимец, списание, художествен герой, творец, комик и други. По-голяма част от страниците са направени като общодостъпни групи и общности, но след това много от потребителите явно не са имали право да правят групи и са започнали да кръщават животни и герои на името на пилота. 

По-голямата част от коментарите за втория пилот, разбил целенасочено самолета, са отрицателни. Има хора, които го псуват с най-различни цветущи изрази. "Вървете по дяволите, да гниете като лайно . . . ", "Надявам се да гориш в ада", "Жалък си в очите ми", са само част от многото мнения на потребители.

Страниците тепърва започват да набират харесвания. Много от тях са създадени днес, когато научихме подробностите около самолетната катастрофа. 

В една от общодостъпните групи има линк към истинския профил на Лубиц. Гневни граждани от различни националности приканват хората да влизат и да му пишат на стената. Стандарт Нюз намери снимка на дневника му, но не можа да го отвори. На екрана ни се изписа само: "Страницата не съществува. Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай