09:40 ч.

22.06.16

1 мин.

638

0

0

„Ер Франс“ отмени четиридневната си стачка

от редактор Росана Манева |

„Ер Франс“ отмени четиридневната си стачка
Снимка: ЕПА/БГНЕС

„Ер Франс" отмени четиридневната стачка, планирана за тази седмица, след като беше постигнато споразумение за условията на труд в компанията.


Така заплатите на пилотите няма да бъдат намалени, нито ще има съкращения, събощава bTV.


Пилотският синдикат в лявата Обща конфедерация на труда обаче отказа да промени насроченото за утре в Париж протестно шествие в митинг, както предложи полицията.


Днес правителството трябва да реши дали да го забрани заради неотдавнашните сблъсъци с полицията при предишните протести срещу планираната реформа в трудовото законодателство.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент