Демонстранти пребиха кандидат за президент на Украйна

Демонстранти пребиха кандидат за президент на Украйна | StandartNews.com

Киев. Олег Царев, който е депутат и кандидат за президент на Укрйна, е бил пребит от демонстранти. Това съобщи УНИАН и уточни, че той е в тежко състояние.

Депутатът от Партията на регионите е бил на предизборна обиколка с екипа си в Югоизточна Украйна. Той е бил причакан пред телевизия ICTV, където участвал в предаване. Агресивни демонстранти са блокирали сградата и му нанесли побой.

Нападателите са от радикалната формация "Десен сектор", става ясно от предизборния щаб на пострадалия. От своя страна Царев обясни, че няма да се откаже от участие в изборите заради инцидента.

Патрони и автомат Калашников са намерени в автомобила на депутата, съобщават негови противници. Активистите са влезли и във возилото му и така се натъкнали на оръжието. Срязали гумите й, както и тези на колата на охранителите му.

Междувременно Михаил Добкин от Партията на регионите, който също е кандидат за президент на страната, бе залят със зелена боя и посипан с брашно до сградата на телевизията, от която излезе Царев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vinetu
преди 5 месеца

От коя годината е новИната бе вашта мама Свинска ? 🇻🇳🤣🇹🇷

Откажи