09:35 ч.

24.08.18

1 мин.

0

0

0

Броят животните в Лондонския зоопарк

от редактор |

Броят животните в Лондонския зоопарк

В Лондонския зоопарк започна ежегодното преброяване на животните. Мащабната операция ще продължи няколко дни. Размерите и тежестта на всички обитатели на зоологическата градина трябва да бъдат внимателни описани.


Задачата е сериозно предизвикателство. Маймуните, например, трудно могат да бъдат накарани да застанат неподвижно. Същото се отнася и за 135-килограмовия тигър Джей Джей, разказват служителите на зоопарка.


Събраните данни ще помогнат да се отчете прогресът по международните програми за развъждане на застрашените видове.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент