13:45 ч.

09.07.18

1 мин.

0

6

0

Британският министър по Brexit подаде оставка

от редактор |

Британският министър по Brexit подаде оставка

Оставка на британския министър по Brexit. Дейвид Дейвис е известил премиера Тереза Мей, че не желае да продължи да работи като основен преговарящ с Брюксел за излизането от Европейския съюз.


Напускането идва два дни, след като Мей се похвали, че е постигнала консенсус в кабинета по стратегията за финалната сделка.


В писмо до премиера Дейвис пише, че му е станало ясно, че е все по-малко вероятно Великобритания да напусне единния пазар и митническия съюз.


Подходът на правителството щял да доведе до още отстъпки пред Брюксел, а Великобритания се поставяла в слаба позиция.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:58 · 10.07.2018
Държави извън ЕС нe ни засягат какво правят
Потребител · 17:29 · 09.07.2018
Boris Djonsyn i toi podal ostavka vreme e Mei da se maxa daje zakysnq
Потребител · 17:09 · 09.07.2018
Skoro scholandiq schte izbqga ot tqx zaschtotio iska s ES Severna irlandiq i tq i mnogo mu bai na velikabritaniq
Потребител · 17:07 · 09.07.2018
Tiq ingilizi mojaxa da grabqt nad 1000 godini sveta a sega edin paund ne davat na drugite ami da im gi izqdat togava pakistancite i indiicite kato ne davat na beli xora ot ES
Shopeto · 15:55 · 09.07.2018
Плъховете напускат потъващият кораб...
Англичаните бяха в слаба позиция от самото начало, но смело и безотговорно игнорираха всички предупреждения. Не им остава нищо друго, освен да си носят последствията.
Потребител · 12:54 · 10.07.2018
@Shopeto Господинe или госпожо, Виe на платeн работeн дeн ли стe в този вeстник и колко Ви e днeвният хонорар? Аз съм смаян от Вашата акттивност и отчаян опит за изразяванe на познаниe по абсолютно всички въпроси. Да нe си въобразяватe, чe комeнтираики Виe поучаватe останалитe хора или им придаватe някакви знания? Прeстанeтe да мърситe вeстника с комeнтаритe си, чe им омръзна на хората да прeскачат Вашитe комeнтари, когато видят Вашeто имe. Идeтe и сe прeглeдаитe при психиатър. Има eдна болeст: мания за вeличиe, та и Вашeто става нeщо като мания за разбиранe!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент