Британски пуритан сниман да смърка кокаин от бюста на проститутка

Британски пуритан сниман да смърка кокаин от бюста на проститутка | StandartNews.com

Британският таблоид The Sun продължава атаката си срещу британското висше общество и политиците. Този път на мушка е заместник-председател на Камарата на лордовете, който беше компрометиран с видео материал, показващ купон в дома му, включващ проститутки и наркотици. 69-годишният лорд използва отсъствието на съпругата си, за да си покани няколко жрици на любовта.

Възрастният благородник смърка кокаин с банкнота от 5 лири, както от плота на масата, така и от бюста на платената жрица. Джон Сюъл стана известен с това, че настояваше за по-строги правила и морал в Камарата на лордовете, но явно добрите му обноски са само за пред обществеността, разказва Канал 3. 

Възрастният мъж се радва на разговор с проститутка, с която обсъждат цената на услугите й, както и визията на азиатските жени. "Всичко това e отвратително, нали?", признава си лордът, приготвяйки се да изсмърка поредната линия.
Проститутките са продали на изданието дори снимки на чека, който им е бил платен от Сюъл. По време на среднощната оргия той сложил снимката на съпругата си Дженифър наобратно. Двамата имат две деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай