Берлускони щял да става баща на 77 г.

Берлускони щял да става баща на 77 г. | StandartNews.com

Годеницата му пазарува бебешки дрехи, пита продавачката личи ли й, че е бременна

Италианският седмичник "Оджи" помества в новия си брой фоторепортаж, отразяващ посещението на партньорката на Силвио Берлускони - 29-годишната Франческа Паскале, в магазин за бебешко облекло в центъра на Рим. В текста се изтъква, че младата дама била облечена в типично за жени в начална бременност облекло. Цитиран е и въпрос, който тя отправила с многозначителен жест към продавачка в магазина: "Личи ли, че съм бременна?".

Издаваният на о. Иския в. "Голфо" хвърли преди месец бомба с твърдението, че Берлускони, който миналия септември навърши 77 г., ще вдига на острова сватба с младата неаполитанка през юни.

Фоторепортажът на "Оджи" съвпада с публикуването в испанското издание на сп. "Венити феър" интервю с Барбара Берлускони, в което тя опровергава намеренията на баща си да се ожени за трети път. "Не се меся в неговия личен живот. Тази връзка си е негова работа, но ми се струва невероятно да има желание отново да се ожени," казала дъщерята на бившия премиер и лидер на партията "Форца Италия".

Злите езици на Апенините обаче твърдят, че всичко това е само предизборен трик в очакване на предстоящите европейски избори, коментира ежедневникът "Афари италиани".

Преди дни стана ясно, че Берлускони ще полага обществено полезен труд, като се грижи за възрастни хора. Той изтърпява присъда от 4 г. затвор за данъчни измами в особено голям размер при максимално облекчени условия. Бившият премиер днес официално подписа споразумението да работи в старческия дом. По силата на присъдата Берлускони трябва да се грижи за възрастните хора веднъж седмично в продължение на поне четири часа в рамките на 9 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай