Зловещата изповед на бащата на Ани (обновява се)

Зловещата изповед на бащата на Ани (обновява се) | StandartNews.com

- Легнахме заедно, намерих я мъртва на сутринта

- Приятелят ми каза как да скрия трупа

- Разбрах какво съм направил, но вече нямаше тяло

- Бях тъпкан с наркотици, нищо не помня

- Станислав не се страхува в затвора, само иска прошка от любимата

Бащата на малката Ани проговори от затвора пред гръцка медия след зловещото убийство, разтърсило нас и съседите. Станислав е в изолация вече седем месеца в затвора в Корфу.

"Вечерта преди да се случи това нещо, всичко беше добре. Пих, защото взимам някои вещества. Детето вечерта беше добре. Сложих го да спи и сутринта към 10 ч., когато се събудих, го намерих мъртво да мен", разказа той.

Българинът обясни, че с Ани спят в една стая и малката е заспала към 23 ч. вечерта. Той заспал много по-късно към 01-01,30 ч., защото дошъл приятелят му, който живеел в къщата му. Сигурно става въпрос за Николай, ставал известен от първите разпити.

"На следващата сутрин се събудих към 10,00 ч. и бях учуден, защото малката се става към 7-8 ч. и ми направи впечатление, че детето е до мен. Тялото беше като камък, устните сини и аз веднага разбрах, че нещо не е добре. Приятелят ми беше станал. Казах му "ела да видиш. Нещо се е случило. виж детето" и разбрахме, че е мъртво."

Както е известно, малката Ани изчезна в Атина, а по-късно трупът й беше намерен разчленен, сготвен и изхвърлен, като заподозрени са родителите й, които намесват и техен общ приятел, също българин.

На въпрос от какво е умряла Ани, Станислав казва: "За мен това е мистерия. Не мога да разбера какво може да е станало, защото както ви казах, детето беше добре вечерта, а сутринта, когато се събудих, го намерих мъртво".

Станислав споделя, че най-напред се е опитал да съживи Ани, разтърсил я. Искал да се обади по телефона на полицията или на болницата, но приятелят му го спрял, защото като зависим щели да го обвинят каквото и да стане. "Този ден взех около 5 грама, а обикновено взимам 2-3 най-много. Приятелят ми го даде (явно наркотика)."

Приятелят също така му обяснил, че детето не било добре от 2-3 дни, но не искал да го притеснява. И казал на Станислав също как да скрие тялото. На въпрос кой е взел решението трупчето на Ани да бъде премахнато и то с такава жестокост, бащата отговаря: "Какво да ви кажа! Даже аз самият не мога да осъзная това. Сега и да искам да върна времето назад не мога." Станислав обяснява, че всичко направил сам, но приятелят му помогнал да изчистят къщата. "Каза ми "така и така да направя" и от наркотиците, които взех не разбирах последствията", оправда се бащата на Ани.

Станислав повтаря непрекъснато, че е бил под влиянието на наркотични вещества. "Приятелят ми знае всичко. Гледаше ме, но не ми помагаше. Когато жена ми се върна, той си тръгна. Не знам какво беше причината да си тръгне. Каза ми да не се безпокоя. Каквото е станало, станало".

Българинът признава също, че приятелят му го изнудвал за пари, защото в противен случай щял да разкаже всичко на полицията. "Не мога да спя. Имам кошмари. Не мога да разбера как съм направил всичко това. Исках да кажа всичко на жена ми, защото не издържах, но той ми каза :"Ти луд ли си. Тя е майка. Ще те убие". Питах го какво да й кажа тогава?", попитал Станислав.

"Един ден преди да се върне жена ти, ще й кажеш, че детето се е изгубило", отговорил приятелят, вероятно Николай.

Станислав дал следното обяснение на майката на Ани: "Взех си дозата и после като се събудих, детето го нямаше". В България се върнал, за да се види с родителите на жена му, за да им каже, че детето е изчезнало.Но не намерил нито майка й, нито баща й. Само брат й. Оставил им пари.

"Разбрах много късно какво съм сторил на дъщеря си, но нямаше вече тяло. Не знам какво да кажа. Сега се чувствам много зле. Не мога да намеря думи да го опиша. Но искам едно нещо да разберете, че не съм убил детето. Аз го намерих мъртво и нямах никаква причина да правя това. Ако върна времето назад, никога не бих сторил това. Щях да се обадя на полицията и да кажа истината", кълне се Станислав. Той споделя, че в стаята никога не е държал наркотици

А на въпроса как се чувства в затвора казва "Като в затвор. Не е най-доброто място. Не се страхувам. Не мисля, че нещо може да се случи. Страдам и се разкайвам много и търся прошка от жена си".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай