Шейх искал да купи перничанка за $100 000

Шейх искал да купи перничанка за $100 000 | StandartNews.com

Момичето отказало, не искала да живее в харем

Маги Димитрова, известна красавица от Перник, пленила сърцето на арабски шейх, който започнал да я обсажда със седмици. За интересния флирт разказаха приятелки на въпросното момиче. Любопитно в случая е, че владетелят не го усуквал много-много, а направо й предложил пари, за да бъде негова жена. И то бил готов да се ръсне доста щедро - предлагал на девойката 100 хиляди долара. Брюнетката обаче не искала да бъде в златна клетка и решила да откаже, съобщава "Блиц".

"Сексапилната Маги не искаше да се забулва, въпреки че мъжът беше симпатичен. Тя е добро момиче и все още явно не се е разочаровала от българските мъже", изпуснали се приятелките й сред клюкари, които от вчера разнасят мълвата.
Според профила й във Фейсбук въпросната Маги изучава политология в Югозападния университет, първи курс, и била модел на "Визаж". Преди време си е пуснала снимки, на които позира с лентата "Мис София".

"В момента съм се отдала изцяло на своето образование. На този етап от моя живот това е главният ми приоритет. За мен е много важно да се реализирам в сферата, свързана с това, което уча. Един от моите принципи е, че когато човек иска нещо, трябва да се бори за него до край", заявява тя в скорошно интервю.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай