Русенка влезе в екипа на Кейти Пери

Нашенката живее и работи във Финикс

Русенка влезе в екипа на Кейти Пери | StandartNews.com

Виктория Колева преправя костюмите на певицата за "Супербол"

Атрактивните тоалети с огнени пламъци и бляскави звездички, с които Кейти Пери привлече погледите по време на изпълненията си на полувремето на "Супербол", са дело на сръчните ръце на Виктория Колева. Тридесет и тригодишната русенка е дизайнер. От 13 години пребивава в САЩ и сега живее във Финикс, Аризона. Провокативната певица винаги изненадва с визията си. Появата й в най-гледаното спортно събитие в Щатите отново предизвика фурор, след като за секунди се преобрази 4 пъти. Така, в историята на най-гледаните 12 минути в ефира на американската телевизия, тя постави рекорд. Част от него е и българката.

"Супербол" тази година е във Финикс. Екипът на Кейти се нуждаеше от помощ, тъй като се наложи костюмите й да се преправят. Беше много неочакван телефонен разговор с нейната асистентка. Тя ме попита дали искам да работя с Пери. Всичко трябваше да се преработи. Когато става въпрос за нейния гардероб обаче, Кейти се оказа малко трудна. Тя знаеше какво иска и беше много упорита. "Звездната рокля" беше преправяна три пъти преди шоуто просто защото тя не хареса плата, въпреки че преди това го беше одобрила. Костюмът, с който откри шоуто, пристигна няколко дни преди "Супербол". И когато го пробва, се видя, че й е тесен - и Кейти се разстрои. Настъпиха няколко безсънни нощи. Работих до 2 часа след полунощ. Час преди излизане на сцената Кейти скъса една от ръкавиците си. Така че се наложи да ги направя изцяло. Създадох дизайнерски модел към "огнената рокля". Най-голямото предизвикателство всъщност беше Кейти да е доволна", разказа Вики в "Денят започва " по БНТ. Всъщност костюмите на Пери са изработени от Джеръми Скот, изпълнителен директор на модния гигант "Москино".

"Усещането беше просто невероятно. Дори ние излязохме на сцената с нея в полувремето на "Супербол". Най-накрая се осъществява моята американска мечта - да работя с толкова големи личности. Костюмите за "Супербол" са винаги най-гледаните в Америка", казва българката.

"Кейти е много религиозна, но не по фанатичен начин. Преди началото на шоуто ни събра всички зад сцената, над 100 човека, сред които бяха и Лени Кравиц и Миси Елиът. Каза молитва, която бе последвана от нейна реч. Бях толкова впечатлена - вместо екипът да я успокоява преди такова голямо събитие, Кейти беше тази, която вдъхнови всички да се качат на сцената и да покажат любов и позитивна енергия", разказва още Виктория.

Скоро тя ще е готова със спортна колекция. Някои от моделите ще облече и Пери - между секси бельо и дрехи за релакс. Неслучайно наричат Колева "момичето с щурите спортни облекла". На сайта й VFitWear.com я търсят все повече - дори и известни хора като актрисата Идина Мензел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай