Наша красавица уволни шефа на Риц Лондон

Наша красавица уволни шефа на Риц Лондон | StandartNews.com

Милиардерите Баркли уволниха Стивън Боксал заради любовната му афера с Александра от "Стар академи"

Лондон. Александра Овчарова, една от мераклийките за слава в първото българско музикално реалити "Стар академи" от 2005-та, се оказа в епицентъра на грандиозен сексскандал в Англия. Заради бурната си афера с БГ старлетката главният мениджър на лондонския "Риц" Стивън Боксал е бил уволнен без време от собствениците - сър Фредерик и сър Дейвид Баркли. Милиардерите на петзвездната обител на лукса и блясъка били бесни, след като се разчуло, че 51-годишният проспериращ техен служител се е забъркал с българката, която се подвизава под името Александра-Анастас. Вдовецът я назначил за певица в ресторанта на "Риц", без да споменава за топлата връзка помежду им, пише "Дейли мейл" в събота вечер. Официално изявление от "Риц" потвърди новината.

Братята са имали сериозни задръжки още от самото начало по адрес на певицата, защото изключително престижният хотел обикновено не наема участнички в риалити формати. Така след 19 години работа в "Риц" и след три десетилетия в бизнеса Боксал се разделил с поста, който заемал от 2009-та. Говорителят на милиардерите обаче е отказал коментар за каквито и да било подробности. Не е ясно и дали въпросната Алекс ще продължи да работи там.

Всъщност историята започва да се разплита поради откровената глупост на нашенката. Вместо дискретно да се наслаждава на душевните и материални облаги от сантименталния си роман със Стивън, тя непрекъснато пускала в Инстаграм селфита с любимия й - със съответното пълна информация къде и как гълъбчетата прекарват времето си.

Александра е с 22 години по-млада от господина. Двамата се запознават миналата година в нощен клуб в Лондон и любовта помежду им пламнала от пръв поглед. Те не криели отношенията си, като певицата дори се е запознала със семейството на вдовеца. Алекс е живеела в огромната му къща за милион лири в Оксшот, Съри. Медиите на Острова отбелязват, че Александра не е криела високия стандарт на живот, който е поддържала благодарение на мъжа до себе си - от посещения на спектакли на "Цирк дьо солей" в ложата на кралицата в "Роял Албърт хол" до скъпи вечери и полети в бизнес класите на самолетите. Преди четири месеца Александра е съобщила в социалните мрежи вълнуващата новина за назначението си като певица в програмата на хотела. Това се е случило месец, след като момичето е променило статуса си във Фейсбук, заявявайки "връзка" с неизвестен партньор.

По Коледа тя дори публикува своя снимка със сина на Стивън, под която пише: "Беше фантастична година. Не знам как да благодаря на Господ за всичко, което ми се случи. Чувствам се щастлива и обичана."

Александра Овчарова е родена във Велико Търново, но е израснала в Русе, където завършва музикалната паралелка в националното училище по изкуствата "Професор Веселин Стоянов". Когато се пробва в единственото издание на "Стар академи", е едва на 19 - и е седмата отпаднала от шоуто, което бе спечелено от Марин Йончев от Пловдив. Тогава в "Стар академи" изгря звездата на Аксиния и вокалиста на D2 Дидо. Алекс пък привлече вниманието на зрителите не толкова с глас и талант, колкото с факта, че беше взела в риалити Къщата огромен вибратор. След шоуто тя записва пеене в Нов български университет. През 2011-та се пробва без успех в X Factor. Установява се във Великобритания през 2013-а с мечтата да направи певческа кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай