Касапница с българи в Лондон

Касапница с българи в Лондон | StandartNews.com

Българка на около 30 години в напреднала бременност се бори за живота си, след като днес е намерена полу-мъртва до трупа на приятеля си в апартамент в лондонския квартал Тотнъм, съобщава Daily mail. „Скотланд Ярд" вече е започнало разследване за убийство след откриването на българите в квартира им над най-известното заведение за феновете на „Спърс" в Лондон.

По непотвърдена информация жената, която е в 6-ия месец от бременността, е с прерязано гърло и се намира в критично състояние в болница, а мъжът е починал от няколко прободни рани. Предполага се, че двамата са ранени при кавга.

Собственикът на апартамента е разбил вратата вчера сутринта, след като съседи споделили, че не са виждали двойката от известно време. Продавач, който работи в съседен магазин разказва пред „Ивнинг Стандард: „Тя беше бременна. Много е тъжно. Искаше да се прибере в България, купил си беше билет за понеделник." Други съседи пък твърдят, че двамата са имали проблеми и често са се карали.

Вярва се, че престъплението е станало още в сряда вечерта.

Жената, която също е имала доста рани по тялото си, е в критично , но стабилно състояние в една от местните болници. Един от честите посетители на клуба, който е разположен близо до стадиона на „Тотнъм" споделя, че кръчмата отваря, само когато има мачове и че като цяло районът е много спокоен. Знае, че когато заведението работи, вътре работи и една от звездите на Биг Брадър Даниела Уестбруук.

Все още не са установени самоличността на мъжа и на жената. Тепърва предсвои да се направи аутопсия на българина. Няма и извършени арести.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай