Канибала накълцал Ани в розов леген

Канибала накълцал Ани в розов леген | StandartNews.com

Бащата чудовище пробвал да запуши устата на свидетеля Ники

В гръцка телевизия се завъртяха записи с бащата чудовище Станислав Бакърджиев. Видео показва какво е правил бащата на Ани в деня, след като вероятно я е убил. Датата е 10 април - Разпети петък. Кадрите са от охранителната камера на магазин за битови стоки. Вижда се как пробва да влезе, но магазинът е затворен към 8,30. След малко преминава с кученце по улицата. Вече е отворено. Канибала, както го кръстиха гръцките медии, се връща, за да си закупи необходимите материали, за да прикрие зловещото си деяние. Взема тоалетна хартия, кухненски кърпи, газова бутилка, 2 легена - интересното е, че единият е розов, доколкото се вижда, въже, белина и прах за пране. В магазина е близо 7 минути,

изчаква спокойно да му върнат ресто

Дори, когато влиза мъж с малко детенце, не трепва. Продавачката също споделя, че изобщо не е бил нервен и си е напазарувал нещата съвсем хладнокръвно.

След 7 часа разпити майката на убитата в Гърция 4-годишна Ани остава в ареста. Обвиненията срещу нея са за лъжесвидетелстване и укриване на информация за смъртта на детето, както и за безотговорно попечителство, предадоха гръцките медии. В показанията си Димитрина казва, че Сава Канибала не е бил Ани пред нея, само й се карал. Жена си обаче тероризирал системно. Дида разказала, че на 20 март заминала за Германия и оставила Ани в Гърция, мислейки, че свекърва й ще я гледа. Детето било 15 дни при Офелия, после Сава си го прибрал. Дида

последно говорила с дъщеря си по телефона на 8 април

След това баща й обяснявал, че е при баба си и няма да я чуе. На 14 април Сава се обадил на Дида, ридаейки и я заклел да се прибере в Гърция. Щом дошла, й признал, че Ани е изчезнала, за смъртта й разбрала едва от полицията, обясни адвокатът на Димитрина Ставрос Георгио. После двамата дошли в България с мисия - да "купи" мълчанието на приятеля си Ники - основният свидетел, а според някои версии - и участник в зверството с Ани.
От четвъртък Канибала е в изолирана килия на о. Корфу, построена за друг детеубиец, шокирал Гърция преди близо 20 г. Станислав е под 24-часово видеонаблюдение. Досега е излизал няколко пъти от килията си, за да разговаря по телефона с адвоката си. Сава е изолиран от останалите затворници, които се заканиха да го разкъсат парче по парче. А надзиратели в затвора разказват, че Канибала е много спокоен. Все още не е отронил и сълза за малката Ани, шокирани са в затвора.

Няма антибългарски настроения в Гърция

успокои вчера по Нова ТВ икономистът Плутархос Маридакис. "Хората са шокирани от това как такова деяние е извършено от един баща, а не толкова дали е българин. Никъде не съм прочел статия, където да има антибългарски чувства", заяви Маридакис.

Известният адвокат Марин Марковски пък заяви по Нова ТВ, че рядко има разкаял се изверг. "Често пъти търся белег в лицето на убиеца. Разговарям с надзиратели, които питам как се държат осъдените до живот. Повечето се държат нормално - гледат телевизия, ритат футбол. Обикновено този, който носи вампирското начало в себе си, го носи до края", обобщи адвокат Марковски.

 Вижте видеото ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай