Изтезаваха наша прислужница в Гърция

Изтезаваха наша прислужница в Гърция | StandartNews.com

Жестоко насилие над българка потресе гръцкия остров Евбея. 50-годишната Анастасия, която работи като прислужница, беше изтезавана от трима местни мъже, съобщиха гръцките медии. Появиха се и шокиращи снимки на малтретираната жена.

От няколко години нашенката работила в град Истея и околността. Наскоро тя започнала да се грижи за 80-годишна жена. В четвъртък синът на бабата я посетил и обвинил българката, че е задигнала 900 евро. Анастасия отрекла да е извършила кражбата. Тогава мъжът повикал двама земляци и с тяхна помощ започнал да удря българката по лицето. Според жертвата те я заплашвали със запалена цигара и завързана кърпа около врата. После насилниците завързали Анастасия за ръцете и краката, качили я в колата и захвърлили в канавка с вода. От страх за живота си българката признала, че е взела парите и ще ги върне. Тогава мъжете я качили пак в колата и я върнали обратно.

Окървавена, безпомощната прислужница изкарала цяла нощ в приятелска къща. На сутринта отишла до здравния център на Истея. Оттам веднага подали сигнал до полицията, която вече е задържала един от извършителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай