И българка сред ВИП проститутките на Дубай

И българка сред ВИП проститутките на Дубай | StandartNews.com

Очаквано, разследването на сръбските медии за износ на ВИП проститутки в ОАЕ стигна и до България. Комшиите разкриха сайта, чрез който се предлага свежа плът на богатите шейхове - http://escortzone-dubai.com. Момичетата са предимно от Източна Европа. В каталога фигурира и Милана от България (на снимката). Представена е като 20-годишна, висока 171 сантиметра, тежи 59 кг. Мерките са перфектни - 94-71-93. Руса, със сини очи, владее английски.

"Репертоарът" на Милана включва абсолютно всичко, за което един мъж (или жена) могат да се сетят, но не е за публикуване. Отбелязала е дори, че пуши, но не по време на сеансите. Българката живее в Дубай. В сайта са оставени и координати.

Сръбските медии вече съобщиха, че в момента хитът на пазара за плът е масов износ ОАЕ. Мераклииките заработват по 1000 евро на ден. Пътят им до Дубай или Абу Даби не е директен. Има посредници, без които "кариерата" няма как да потръгне.

Обикновено търговците на плът набелязват елитните компаньонки по кафаните на Белград, очевидно и на съседни столици. Силиконови устни и гърди, тунинг на тялото, предизвикателни поли. Вскичко това е в плюс за мераклиите за работа. Те се тестват първо при чужденци в родината им. Ако минат изпита, заминават при сърби в ОАЕ.

Повечето компаньонки са прикрити като манекенки. Ако някое момиче се хвали с модна кариера там, не му вярвайте. Ревюта има два пъти годишно. През останалото време хиляди момичета от цял свят заработват като проститутки. Най-скъпо се плаща за перверзии. Надницата може да удари 2000 евро на ден, припомнят в Белград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай