БГ крадла избяга от затвор в Рим
Гледаме БГ филми в специален канал


16:15 ч.

07.10.17

1 мин.

0

0

0

Българин арестуван за убийство на остров Крит

от редактор |

Българин арестуван за убийство на остров Крит

Български гражданин е задържан и заподозрян за убийството на 63-годишен кардиолог от остров Крит, който тази сутрин бе застрелят от упор с ловна карабина, съобщава Български новини.


Тялото на жертвата бе намерено извън колата. Убитият е бил проснат на асфалта, където се предполага, че е оставил последния си дъх от окончателния четвърти изстрел. Хладнокръвното убийство потресе района.


Гръцкият лекар е женен за българка. Има едно дете и по ирония на съдбата днес е имал и рожден ден. Полицията е идентифицирала и задържала като заподозрян нашеца, който е от приятелската среда на съпругата на жертвата. Начинът, по който е извършена престъплението, показва на първа фаза лични мотиви.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент