Бичуваха публично двойка гейове
Започна изваждането на момчетата от пещерата в Тайланд


18:30 ч.

10.07.18

1 мин.

0

0

0

Всички в пещерата в Тайланд са спасени

от редактор |

Всички в пещерата в Тайланд са спасени

Благополучно завърши операцията по изваждането на 12-те момчета от футболния отбор Wild Boars и треньора им от пещерата Тхам Луанг в Тайланд.


Групата на възраст от 11 до 16 години и техният треньор на 25 години влезли в пещерата в северната част на Тайланд на 23 юни, когато там е било сухо. Скоро, след като влезли вътре обаче, започнал да вали дъжд, входът бил наводнен и затрупан от камъни. Операцията по издирването им продължи 10 дни. Тя бе ръководена от тайландски пехотинци и в нея участваха около стотина спасители, сред които водолази от страната и чужбина. В пещерата още за малко остават четири "жаби"- лекар и трима пехотинци, които са помагали на момчетата.


Групата, блокирана в пещерата от проливния дъжд е наводненията, беше открита от водолази миналия понеделник. Същинската част от спасителните действия бяха в неделя, понеделник и вчера. За три дни на групи от пещерата бяха изведени всички блокирани там от придошлата вода.


Операцията беше изключително сложна, тъй като децата трябваше да изминат разстояние от 3,2 километра, което включваше плуване под студена и мътна вода с тесни подводни участъци и скали. Всички спасени вече са в болница. Те са под карантина поне седем дни и под лекарско наблюдение, за да се се избегне риска от инфекция.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент