Медицински данни на 1,5 млн. души бяха откраднати при хакерска атака в Сингапур
Бичуваха публично двойка гейове


08:40 ч.

14.07.18

1 мин.

0

1

0

Пещерата в Тайланд става музей, ще се снима филм за драмата

от редактор |

Пещерата в Тайланд става музей, ще се снима филм за драмата

Тайландските морски пехотинци, участвали в спасителната операция на децата и треньора им в пещера в Тайланд, се завърнаха в столицата Банког. Те бяха посрещнати там като герои.


Десетки войници, както и няколко цивилни, сърдечно приветстваха "тюлените в базата край Банкок. Те им благодариха за проявения кураж, в продължилата няколко дни операция.


Местни медии съобщиха, че преживяната от 12-те малки футболисти и треньора им 18-дневна драма под земята ще стане сюжет на филм.


По време на операцията загина един от най-добрите тайландски спасители-водолази.


Интерактивна изложба в пещерата ще показва етапите от спасителната операция.


Комплексът Там Луанг е една от най-мащабните пещерни системи в Тайланд. Голяма част е неразработена, като само малко пространство е пригодено за туристи.


Две продуцентски компании, една от които в Холивуд, вече проучват на място възможностите драматичната история да се превърне във филм.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:54 · 15.07.2018
А стига вeчe!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент