18:40 ч.

25.08.17

1 мин.

0

3

0

Мюсюлманско малцинство сътвори касапница в Мианмар

от редактор |

Мюсюлманско малцинство сътвори касапница в Мианмар

12 полицаи и 59 терористи бяха убити днес в Мианмар. 150 бутовници от мюсюлманското малцинство рохингия атакува 20 управления и гранични пуктове. 


Военни и полиция се борят с бенгалските терористи, които са успели да стигнат до оръжие, обяви генерал Мин Аунг Хлайнг, цитиран от "Експрес".


Рохингия са дошли в Мианмар от Бангладеш, но на тях не се гледа с добро око заради религията им. Затова властите ги наричат в официалните документи бенгалци. Освен това те нямат право на достъп до болници, училища и пазара на труда. 


Именно това доведе до насилието в погриначните райони с Бангладеш, което продължава вече месец, а днес бяха най-жестоките битки до сега. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:49 · 04.09.2017
И те си имат мангали, явно навсякъде гражданското общество среща едни и същи проблеми... Мюслита, роми, нискообразована мизерстваща многодетна паплач.
Потребител · 19:08 · 03.09.2017
Браво бe, расист
Потребител · 17:02 · 30.08.2017
НИКЪДЕ В АЗИЯ,АФРИКА И ЦИГНСКА АМЕРИКА НЕ ПОДКРЕПЯТ МАЛЦИНСТВАТА,НАПРОТИВ-ВЗЕМАТ КАТЕГОРИЧНИ ВСЯКАКВИ МЕРКИ ПРОТИВ ТЯХ -СПРАВКА С КОЙТО И ДА УЧЕБНИК ПО ПОЛИТИЧЕСКА ГЕОГРАФИЯ ИЛИ ЗАКОНИТЕ В ТЕЗИ СТРАНИ...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент