Главната героиня от „Малката Булка” се обеси

Главната героиня от „Малката Булка” се обеси | StandartNews.com

Една от звездите на популярния в България сериал "Малката булка" е намерена мъртва. 24-годишната Пратиша Банерджи е сложила край на живота си в Мубай. Това съобщава newindianexpress.com и уточнява, че младата актриса се е самоубила.

Безжизненото тяло на Банерджи е открито в хола на къщата, в която живеела. Медицински екип е пристигнал на мястото, но само констатирал смъртта на индийската красавица.

От полицията в Мумбай потвърдиха новината за самоубийството на Пратиша.

Полицията издирва приятеля на Пратиша- Рахул Радж Синк, който е неоткриваем след новината за смъртта й. Близки до семейството на хубавицата разкриват, че двамата се скарали, което най-вероятно накарало момичето да сложи край на живота си. И изтъкват, че щели да се женят скоро.

Източник: Фейсбук

Новината за смъртта на младата актриса потресе много фенове на индийските сериали по цял свят. Много от тях първо помислиха, че става въпрос за първоаприлска шега. 

"Днес се случи нещо повече от ужасно. Нашата скъпа Пратюша... почина! Причината е това,че нейният приятел я е зарязал", написаха български почитатели на боливудската звезда в социалната мрежа Фейсбук.

Банерджи е родена на 10 август 1991 г. в Джаркханд, Индия. През 2010 г. нашумява с ролята си на Ананди в сериала "Малката булка", който и в момента се излъчва по Нова тв. Тя влиза под кожата на усмихнатото момиче, борещо се за правата на жените в Индия и участва в един от сезоните, след което бива заменена от своя колежка. По-късно влиза в танцувалното шоу  Jhalak Dikhhla Jaa 5. 

Рахул Радж и Патриша Банерджи се запознават на парти през 2013-а. На рождения си ден тя го представя на близките си като нейно гадже. Започват да говорят за сватба, която се очакваше през септември 2015-а. "Родителите ми се разстроиха след като разбраха, че не съм ги информирала за сватбата ми. Когато се оженим, целият свят ще разбере... Това ще се случи много скоро", обяснява преди месеци хубавицата. От началото на тази година обаче нещата между тях не вървели. В деня на смъртта на Патриша Рахул ѝ посегнал на публично място. Момичето имало белези на врата и бузата, както и кръв на устата, сочи информация на "Теленовелас Новини". Той дошъл в болницата, но бързо изчезнал след това. 

Една от последните снимки на двойката

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай