09:25 ч.

25.02.18

1 мин.

0

0

0

ЧЕЛЕН ОПИТ: Пакистан забрани играчките-оръжия

от редактор |

ЧЕЛЕН ОПИТ: Пакистан забрани играчките-оръжия

В пакистанската провинция Синд забраниха детските играчки автомати и пистолети, съобщава местното издание Express Tribune.


Забраната засяга производството, продажбата, покупката, използването и демонстрирането на пистолети и автомати играчки на цялата територия на провинцията. Решението е взето по молба на полицията, която се опасява, че играчките оръжия могат да бъдат използвани за извършването на улични престъпления.


Според правоохранителните органи тези играчки влияят отрицателно върху децата и могат да доведат до сериозни травми.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент