17:35 ч.

27.12.17

1 мин.

0

1

0

Златна Коледа: Домакиня в САЩ получи "впечатляваща" сметка за ток

от редактор |

Златна Коледа: Домакиня в САЩ получи "впечатляваща" сметка за ток

Сметка за електричество за над 284 млрд. долара предизвикала коледен шок у американка от Пенсилвания. В крайна сметка се оказало, че е допусната грешка и дължимата сума е само 284 долара и 46 цента.


"Очите ми се изцъклиха, бяхме сложили коледни светлини и си помислих, че сме ги сложили неправилно", сподели пред в. "Ири Таймс-Нюз" госпожица Мери Хоромански от град Ири.


Говорител на доставчика на ел. енергия побърза да уточни, че не е ясно как е станала грешката за сумата от 284 460 000 000 долара, от които над 28 000 долара трябвало да бъдат платени до края на декември, а цялата сума - до ноември 2018 г.


"Аз дори не съм виждал сметка за милиарди долари", добавил Марк Дърбин пред местния вестник.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

,.,.., · 18:12 · 27.12.2017
.,,..,
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент