Жената на Тръмп го брани от журналистка с БГ корени

Жената на Тръмп го брани от журналистка с БГ корени | StandartNews.com

Мелания Тръмп се ядоса на Наташа Стойноф и заплаши да съди „Пийпъл"

Мелания Тръмп нарече "неверни и напълно измислени" твърденията в публикация в списание "Пийпъл" за извършено от съпруга й Доналд Тръмп сексуално посегателство, предаде АП. Съпругата на републиканския кандидат за президент на САЩ настоя за опровержение и извинение и заплаши, че ще съди изданието. В материала сътрудничката на списанието Наташа Стойноф, която е с български корени, казва, че милиардерът е извършил сексуално посегателство срещу нея по време на интервю, което тя е направила в дома на семейство Тръмп. Републиканският кандидат-президент отрече подобно нещо. Адвокати на семейство Тръмп заявиха, че подробностите в статията са "неверни и напълно измислени". Наташа Стойноф, която е с български произход по баща, е била 20 години кореспондент на известното светско списание. Пред него журналистката твърди, че Доналд Тръмп е извършил сексуално посегателство срещу нея. Като светски репортер, Наташа често се срещала с Тръмп и неговото семейство. Тя присъствала на сватбата му с третата му съпруга Мелания. Била и чест гост в именията на милиардера, включително в "Тръмп тауър" в Ню Йорк, напомня списание "Пийпъл".

„Отношенията ни бяха професионални, но и до голяма степен приятелски", споделя блондинката Наташа. Тя разказва как през 2005 г. е отишла в луксозното имение на Тръмп в Палм Бийч да прави репортаж за първата година от брака му с Мелания. Жрналистическият екип направил кратка почивка по време на интервюто и фотосесиите на семейството. Когато Мелания, която по това време била в напреднала бременност, отишла да смени тоалета си, Доналд предложил на Наташа да я разведе из имението. "Има тук една „специална и невероятна стая, която непременно трябва да се види", казал интригуващо Тръмп. След като двамата влезли вътре, той тръшнал вратата и изненадващо започнал да целува журналистката. „Той ме притисна до стената и буквално пъхна езика си в гърлото ми", спомня си Наташа. Тя започнала да се съпротивлява, но се оказало трудно да се откопчи от прегръдките му. "За щастие, след минута в стаята влезе икономът и каза, че Мелания е готова да продължим с интервюто", продължава да разказва Наташа.

Междувременно кандидатката на демократите за Белия дом Хилари Клинтън заяви под клетва, че не помни ключови детайли, свързани с използването на частната си електронна поща за служебни цели като държавен секретар, и отказа да отговаря на въпроси, зададени й от група юристи от консервативната неправителствена организация "Джудишъл уоч". Адвокатът на Клинтън Дейвид Кендал предостави отговорите под клетва на кандидат-президентката на 25-те въпроса, зададени й в писмен вид от организацията за правен контрол на работата на правителството. Отговорите на Клинтън не дават по-нова информация от казаното от нея пред агенти на ФБР в приключилото наскоро разследване дали тя и нейният екип са използвали неправилно секретни сведения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай