Внукът на Джон Пол Гети намерен мъртъв

Внукът на Джон Пол Гети намерен мъртъв | StandartNews.com

Внукът на основателя на американската петролна компания "Гети ойл" Джон Пол Гети - Андрю, е бил намерен мъртъв в дома си в "Холивуд хилс" в района на Лос Анджелис. Семейство Гети е едно от най-богатите в Щатите и имената на членовете му често влизат в новините.

47-годишният Андрю Гети е намерен мъртъв в банята си. Сигналът е подаден от приятелката му на спешния телефон 911 и първоначално тя съобщила за сърдечен удар. На място парамедиците установили значителни рани и кървене. Приятелката на Гети е задържана като заподозрян или свидетел на престъпление. Появи се информация, че Гети е имал час за лекар тези дни, защото не се е чувствал добре.

От полицията в Лос Анджелис съобщават за чести сигнали и оплаквания от съседи на Андрю Гети. Имало е 31 сигнала срещу него, подадени от съседи, най-често оплакващи се от шумни скандали и бурни купони.

Андрю Гети е един от внуците на Жан Пол Гети - американски петролен магнат, един от първите доларови милиардери и известен колекционер на произведения на изкуството, основател на музеи, носещи неговото име.

Друг от внуците му - Джон Пол Гети-Трети, като тийнейджър бе отвлечен в Рим. Отрязаното му ухо трябваше да ускори плащането на откуп, но на семейство Гети му трябваха близо 5 месеца, за да платят 2.7 милиона долара, за да приберат Трети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай