20:40 ч.

22.02.18

1 мин.

0

2

0

Тръмп ще въоръжава учителите

от редактор |

Тръмп ще въоръжава учителите

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с ученици и семейства, засегнати от кървавата баня в гимназията в щата Флорида на 14 февруари. Тогава загинаха 17 души, и други подобни в миналото, убити от изключен преди време ученик.


Тръмп се зарече да предотврати бъдещи стрелби в училищата, като бъдат предприети по-строги проверки преди издаването на разрешителни за притежание на оръжие. По време на срещата в Белия дом, Тръмп е поискал от събралите се хора да предложат решения и да обсъдят политики, вариращи от поставянето на доброволци с оръжия в училищата до обявяването извън закона на нападателните оръжия, както и да има въоръжени учители и треньори в училищата.


"Ако имахте учител, който е вещ с огнестрелните оръжия, нападението е можело много бързо да бъде прекратено, казал Тръмп. "Ще правим много строги проверки. Ще поставим силен акцент върху психическото здраве на получаващите разрешение за носене на оръжие. Ще направим много други неща", обещал Тръмп и се зарекъл: "Няма да бъде само говорене, както е било в миналото."


Междувременно хиляди ученици излязоха на демонстрации в градове в цяла Америка, настоявайки за по-строги закони за оръжията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

BarakBaghdadi · 21:50 · 22.02.2018
Тръмп ще въоръжи учителте, а учителите, поради естеството на работата си, са една от най-застрашените групи от изчаткване. Каква правим ако в стаята има въоръжен и изнервен бял учител и някой черен отворко му каже "ей падал, снощи е*бах дъщеря ти"? Предполагам, че оръжейното лоби ще подшушне на Тръмпи да поръча кевларени бронежилетки и каски за всички деца, изчаткала държава ей!
Потребител · 03:29 · 27.02.2018
@BarakBaghdadi Драскай си под руските статии! Тук нямаш място.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент