Стрелба в нощен клуб във Флорида

Стрелба в нощен клуб във Флорида | StandartNews.com

Американски медии съобщават за стрелба в нощен клуб във Флорида. 17 са простреляни, поне един от тях е ранен, пише ВВС. 

RT съобщава, че загиналите вече са двама. Над дузина са ранени, предава медията. За момента има информация, че инцидентът се е случил по време на тийн парти, където е имало предимно младежи. Някои от тях са били на по 13 години, разказват местни. 

Стрелбата се е случила в малките часове на сутринта - местно време, в нощния клуб Blu. Очевидци описват мястото на трагедията като "лудница, сцена от филм на ужасите". Посетители, които са успели да се спасят, разказват, че са чули поне 30 изстрела. Според тях те идвали от няколко различни оръжия. 

За момента няма информация колко са нападателите. 

Инцидентът се е случил в 1 часа сутринта местно време, обявиха от полицията. Според тях стрелбата е свързана с два други инцидента - единият е стрелба по къща, завършила с леко раняване, а другият - свързан с "лице  от оперативен интерес", което е било задържано във връзка със стрелбата, гласи официално съобщение на органните на реда. 

Полицията уверява, че работата по случая тече изключително активно. Органите на реда още се опитват да разберат мотивите за инцидента.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай