Скандали и парти за Боби Кристина

Скандали и парти за Боби Кристина | StandartNews.com

Боби Кристина Браун, единствената дъщеря на покойната Уитни Хюстън и рапъра Боби Браун, беше погребана днес до майка си и дядо си в гробището "Феървю" в Уестфийлд, Ню Джърси.

22-годишното момиче, което почина на 26 юли, бе изпратено в сребърен ковчег, обсипан с рози. Ден по-рано в методистката църква "Сейнт Джеймс" в град Алфарета, щата Джорджия, се състоя опелото на Боби Кристина. Заупокойната служба продължи два часа. Присъстваха бащата и роднини от семействата Браун и Хюстън, както и носителката на "Грами" Моника. Реч е произнесла Пат Хюстън, снаха на Уитни Хюстън и неин бивш мениджър. Това обаче породи възмущението на представителка на клана Браун. Лиола, сестрата на Боби Браун, напусна църквата преждевременно и каза пред намиращите се отвън журналисти, че го прави в знак на протест срещу това, че Пат произнася реч.

"Казах й, че духът на Уитни няма да я остави на мира задето е говорила на опелото", заяви Лиола и така припомни, че между семействата Хюстън и Браун има конфликт.

В социалните мрежи от няколко дни се вихри скандал между лелите Лиола и Пат, пише "Мирър". Сайтът tmz.com се е сдобил с покана за поклонението пред Боби Кристина. В нея пише, че гостите трябва да покажат официален документ за самоличност - за да няма сеирджии и натрапници. В поканата молят гостите, вместо да носят цветя, да направят дарение за фондацията на Пат Хюстън, която се занимава с проблемни тийнейджъри.

Лиола пък изригна във Фейсбук - тя призова хората да не даряват "и един скапан цент" за Пат и нейната организация. Тя обясни, че снахата Хюстън не е толкова "сладък и мил човек, колкото толкова отчаяно се опитва да се изкара". И заяви, че ако беше жива, Уитни Хюстън също не би одобрила постъпката на снаха си. Лиола отново повтори скандалните си твърдения, че Уитни и Боби Кристина са били убити.

Всъщност основните скандали вероятно тепърва ще се разразят заради наследството от 22 милиона долара, което момичето оставя. Неслучайно двете фамилии постоянно търсят поводи за сблъсъци.
Плановете за изпращането на Боби Кристина, които в последните дни се промениха няколко пъти, подновиха войната между клановете Браун и Хюстън. Пат Хюстън заяви, че иска да направи парти "сладките 16, които Боби Кристина никога не е имала". Братовчедът Дион обаче се възпротиви на идеята поклонението да се превърне в "абитуриентски бал". Но Пат остана непреклонна.

Тя събра в дома си в Атланта своята част от родата и приятели на Боби Кристина. Те изтриха сълзите, загърбиха тъгата и пяха и танцуваха в прослава на живота, както само те го умеят. Всичко това без съмнение донесе облекчение от болката и тъгата, която близките на младата жена изпитват, пише "Дейли мейл"

Междувременно стана ясно, че Ник Гордън, годеникът на Боби Кристина, е поискал от настойниците й да го допуснат на погребението. Той е пратил писмо до Боби Браун и до Пат Хюстън, в което пише: "Моля за вашата благословия да видя за последен път Криси. Не искам да предизвиквам никакви неприятности или суматоха. Обичах Криси с цялото си сърце и съм съсипан от смъртта й. Имам нужда да кажа "Сбогом". Моля да свалите охраната и да ми дадете тази възможност. Криси ме обичаше много и би искала да съм там. Моля, вземете това предвид. И двамата сте в молитвите ми. Знам, че страдате. Господ да ви благослови и да изцели сърцата ви."

Достъпът на Ник обаче беше отрязан, след като стана ясно, че тече разследване за участието му в инцидента, след който Боби Кристина изпадна в кома. Освен това беше повдигнато и обвинение, че Гордън е крал пари от банковите й сметки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай