Сайт обяви Арнолд Шварценегер за мъртъв

Сайт обяви Арнолд Шварценегер за мъртъв | StandartNews.com

Сайтът msmbc.co гръмна с шокиращата новина, че Арнолд Шварценегер е починал. Изданието твърди, че актьорът е намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Новината разбуни духовете в САЩ, като предизвика сериозен негативен отзвук. Граждани твърдят, че току-що са видели Шварценегер да се вози на своя мотор край Холивуд.

Не става ясно защо MSMBC излиза с подобна информация, като до този момент тя не е потвърдена официално нито от полицията, нито от близките на Шварценегер. Актьорът беше видян вчера да обядва с продуцента на "Непобедимите" във връзка с евентуалното излизане на четвърта част на филма.

Според информацията на сайта, полицейски екип се е отзовал на сигнал, подаден от неизвестна жена. След като влезли в резиденцията на Шварценегер, полицаите открили безжизненото му тяло в леглото. За момента се знае прекалено малко информация, а полицията разследва причините за смъртта.

Според изданието, което цитира шефът на полицията в Лос Анджелис, Шварценегер е открит в спалнята си в сряда около 21.30 местно време. Източник близък до семейството също потвърдил смъртта, пише още сайтът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай