11:10 ч.

31.10.17

1 мин.

0

3

0

Рейтингът на Тръмп удари дъното с 33%

от редактор |

Рейтингът на Тръмп удари дъното с 33%

Популярността на американския президент Доналд Тръмп достигна нов минимум - само 33 процента от американците одобряват дейността му. Това показват оповестени в понеделник данни от социологическо проучване на агенция Галъп.


Според данните от проучването на 29 октомври 33 процента от участниците се изказват в подкрепа на Тръмп, а 62 процента дават на неговата работа незадоволителна оценка. В анкетата са участвали 1500 души, а процентът на грешка е три на сто.


В периода 26-28 октомври подкрепата за Тръмп се запази на равнище от 35 процента. През целия октомври този показател не превиши 39 на сто.


Предишният "антирекорд" бе регистриран на 14 август, когато Тръмп събра подкрепа от едва 34 процента от американците, докато 61 на сто бяха против него.


Пик в подкрепата за американския президент, без да се брои първата му седмица в Белия дом, бе регистриран на 11 март, когато 45 процента от американците одобряваха дейността му. Това означава отлив от 12%.


Рейтингът на демократите Барак Обама и Бил Клинтън - предшественици на Тръмп, никога не са падали съответно под 38 процента и под 37 на сто.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:22 · 05.11.2017
Хубаво е сега да се направи допитване откъм страната, подкрепящи Тръмп.
Потребител · 13:13 · 31.10.2017
До скоро гласуваха бeз да показват паспорт или лична карта. Как да повярваш на тeхнитe данни и стартистики? Милиони от интeрвюиранитe са така нарeчeнитe "нeдокумeнтирани хора". Амeрика e eдна смeшна държава, в която няма дори уважeниe към държавната власт. Виe чували ли стe какъв e рeитинга на управляващитe в други страин освeн Амeрика И Русия?! Занимават ни с глупости.
Потребител · 13:15 · 31.10.2017
@Потребител Даитe да видим как стои въпроса с рeитинга на нашата власт, тогава щe разбeрeтe колко много ни лъжат тeзи вeстници.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент