Пилоти останаха без работа след селфи с манекенка по време на полет

Пилоти останаха без работа след селфи с манекенка по време на полет | StandartNews.com

Двама пилоти бяха уволнение, след като пуснаха сексапилна пътничка в пилотската кабина по време на полет и си направиха селфи с нея. Дори позволили на 29-годишната Виктория Хиполитакис за малко да поеме управлението на самолета. Тя, естествено, се похвалила в "Туитър" и предизвикала уволнението на пилотите, съобщава „Дейли Мейл".

Закачливата фотосесия била направена по време на вътрешен полет в Аржентина от Буенос Айрес към Росарио. Вики била в кабината по време на цялото пътуване. Тя се похвалила, че й дали „да вдигне самолета", и стояла до приземяването му. На снимките се вижда, че двамата австралийски пилоти са много доволни от присъствието на още един пътник в кабината, колкото и това да противоречи на правилата за безопасност.

От авиокомпания „Аустрал", която осъществявали полета, заявиха, че сериозно са били нарушени правилата за безопасност по време на полет. Аржентинските авиолинии, които са държавни и които притежават „Аустрал", излязоха със следното изявление: „Като се има предвид какво се е случило по време на полет 2708, пилотите бяха подведени под отговорност и ще бъдат уволнени, както и останалата част от екипажа, отговорна за инцидента. Законови действия ще бъдат предприети срещу гореспоменатите, а също и срещу пътника, взел участие в излагането на полета на риск".

В миналото деца и техните родители са канени за кратко в пилотски кабини, за да видят как се кара самолет, но след терористичните нападения, заради които мерките за безопасност на полетите бяха строго затегнати, това е забранено.

Освен като модел, Виктория Хиполитакис се изявява и като певица. Преди две години тя беше спрягана за гадже на Диего Марадона, който я забил, след като тя пяла на рождения му ден. Тогава тя току-що се беше подложила на операция за уголемяване на бюста и беше избрала имиджа на ослепителна блондинка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай