13:00 ч.

20.12.17

1 мин.

0

3

0

Пентагонът призна, че имал програма за наблюдение на НЛО

от редактор |

Пентагонът призна, че имал програма за наблюдение на НЛО

Пентагонът официално призна съществуването на програма, събираща и обработваща данни за контакти с неидентифицирани летящи обекти. За първи път в историята официално бяха разсекретени и няколко наблюдения на НЛО.


Командир Дейвид Фрейвър все още не може да си обясни какво е видял. През ноември 2004-та година, пилотът на изстребител е на тренировъчна мисия западно от Сан Диего, когато получава заповед да провери обект във водата. Денят е ясен, океанът - спокоен. А Фрейвър вижда предмета, над който нещо кръжи. "Приличаше на 12-метров самолет но без крила", спомня си днес Дейвид Фрейвър.


Една от задачите на програмата на Пентагона за наблюдение на НЛО е била събирането и обработката на изследвания на "анормални аерокосмически заплахи".


Програмата е закрита през 2012-та година, а говорител на Пентагона обясни, че това се е наложило заради други по-приоритетни въпроси. Независимо от това, части от програмата остават секретни и досега.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

..,., · 16:04 · 27.12.2017
.,..,.
Потребител · 05:22 · 21.12.2017
значи това че не знаеш какво гледаш, означава че е извънземно? кой знае какъв олигофрен са пратили. сигурно е гледал задника на син кит и си мислел че е извънземно.
Secret Alliance · 13:56 · 20.12.2017
Космическо разкриване - Посланието към човечеството
https://www.vbox7.com/play:e877d88092
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент